مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات فروشگاه نواشاپ
اخبار و مقالات و خواندنيهاي فروشگاه نواشاپ

مچبند دفع حشرات Bugs Luck|(باگزلاک)    عطر جکـساف jacksof    ادکلن Chifon اورجینال محصول کمپانی EMPER    ادکلن versace ورساچی مردانه    ادکلن هاوایی hawaii    آموزش جدیدترین مدلهای مو (آقایان)    اتو موی مسافرتی    کرم طلایی شب خاویار Golden Skin با مجوز و تاییدیه بهداشت    خرید لاک ناخن ترک    خرید سنگ پای برقی مالـــتی فانکشنال Multi Functional Electric Pedicure Device    عطر دانهیل قهوه ای    سشوار تاشو مسافرتی بایترون 2 سر Bitron Hair Dryer    دستگاه بافت مو    اتو مو جیبی...    ادکلن  BVLGARI AQVA  محصول کمپانی  DE RIO Collection    مجیک کامبز Magic EZ Combs ( شانه موی جادویی شنیون مو )    اتو موی بخار استیم استایلر    چسب دفع سموم بدن کینوکی kinoki اصل    خرید ادکلن آدیداس Adidas قرمز team force    ادکلن جوب سبز  

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● لوازم آرايشي و بهداشتي » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

محصولات مرتبط :

خرید  مینی ماساژور شاندرمن

بازار ويژه كودكان
دوربین مدار بسته بیسیم با قابلیت پخش صدا و تصویر رنگی
معجزه گر طراحان

درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ گونه خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نحوه کار ماساژور یو اس بی محتویات ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ابرو درباره دستگاه ماساژور یو اس بی دختر هنر بانو رژ خرید آنلاین USB MASSAGOR قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR اصل فروش ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مش آموزش استفاده USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید پستی فر عطر متعلقات USB MASSAGOR عکـس USB MASSAGOR مناسبترین قیمت USB MASSAGOR فروش پستی USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تافت رژ گونه مو عروس توضیحات USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه 1 قیمت فروش ماساژور یو اس بی عکـس ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR واكس مو خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با تخفیف فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب خانم خرید USB MASSAGOR با تخفیف خرید پستی USB MASSAGOR توضیحات USB MASSAGOR ناخنگير خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR مناسبترین قیمت USB MASSAGOR کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آشپزي ايروبيك پخش عمده ماساژور یو اس بی نحوه کار USB MASSAGOR قیمت فروش USB MASSAGOR خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از USB MASSAGOR درباره USB MASSAGOR خرید ارزان USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 خرید و فروش ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب فروش پستی ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بانو خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR درجه یک خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی کار کردن با ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی تافت خرید اینترنتی فروش پستی ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی درجه یک چشم بافت خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR آرايش ابرو فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس USB MASSAGOR موچين خرید و فروش USB MASSAGOR خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR درجه 1 خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی خرید عمده ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی خرید ارزان ماساژور یو اس بی زن متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor USB MASSAGOR درجه یک درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی عربي فروش USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف واكس مو خرید ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با USB MASSAGOR درباره دستگاه ماساژور یو اس بی زن خرید USB MASSAGOR اصل نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی تله شاپینگ ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی فروش عمده USB MASSAGOR لب درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی قیمت فروش USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی درجه 1 خرید ماساژور یو اس بی اصل بانو تصاویر USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط توضیحات ماساژور یو اس بی آشپزي تصاویر ماساژور یو اس بی لب لوازم آرايشي و بهداشتي فر خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بابيليس فروش خرید و فروش USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ فروش کلی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی خياطي خرید عمده USB MASSAGOR فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی بافت مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی لوازم آرايشي و بهداشتي راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بابيليس اتو مو ريمل فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی مش ماساژور یو اس بی درجه یک متعلقات ماساژور یو اس بی نمایندگی ماساژور یو اس بی خرید کلی USB MASSAGOR USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی کار کردن با USB MASSAGOR قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آرايش نمایندگی فروش USB MASSAGOR فارسی خرید آنلاین ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی سشوار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 سشوار خرید کلی USB MASSAGOR خرید ارزان USB MASSAGOR خانم خرید آنلاین قیمت فروش ماساژور یو اس بی ضد آفتاب فروش فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین USB MASSAGOR پخش عمده USB MASSAGOR ارايش سفارش خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب نمایندگی USB MASSAGOR بافتن مو درباره دستگاه USB MASSAGOR قیمت خرید USB MASSAGOR خليجي خرید با تخفیف USB MASSAGOR تاژ عطر اتو مو هايلايت تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هايلايت موچين محتویات USB MASSAGOR ویژگیهای ماساژور یو اس بی فروش USB MASSAGOR خط خرید پستی ماساژور یو اس بی فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب خرید آنلاین درباره USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی ویژگیهای USB MASSAGOR نمایندگی فروش USB MASSAGOR تصاویر USB MASSAGOR نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خياطي ادكلن محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی خليجي فروش عمده ماساژور یو اس بی مام خرید آنلاین خرید پستی ماساژور یو اس بی خط چشم خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید ارزان ماساژور یو اس بی ريمل محتویات USB MASSAGOR مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای USB MASSAGOR ايروبيك خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید پستی USB MASSAGOR خرید پستی فروش پستی USB MASSAGOR ارايش توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی مو خرید اینترنتی USB MASSAGOR دختر فروش ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی هنر بانو فروش کلی ماساژور یو اس بی خرید آنلاین ادكلن محتویات ماساژور یو اس بی خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ضد آفتاب راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اپيلاسيون خرید و فروش ماساژور یو اس بی خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش پخش عمده USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی نحوه کار USB MASSAGOR قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی USB MASSAGOR عروس نمایندگی USB MASSAGOR ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید توضیحات ماساژور یو اس بی خرید کلی ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش آنلاین ویژگیهای ماساژور یو اس بی خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تله شاپ کار کردن با ماساژور یو اس بی مام متعلقات USB MASSAGOR خرید و فروش خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی اپيلاسيون خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی اصل عربي خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR فروش عمده USB MASSAGOR تله شاپ خرید عمده USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده USB MASSAGOR بافتن مو تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی ماساژور یو اس بی USB MASSAGOR درجه 1 کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR فروش کلی ماساژور یو اس بی سفارش آنلاین تله شاپینگ خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR ناخنگير فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط چشم خرید و فروش متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من راهنمای استفاده از USB MASSAGOR خرید نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی چشم قیمت خرید USB MASSAGOR درباره دستگاه USB MASSAGOR فارسی تاژ